Avís Legal

dins Legal
Vist: 6266

www.acoda.ad, és un domini d'Internet de titularitat de l'Associació de Contractistes d'Andorra.

Recomanacions d'accés:

Navegador recomanat Internet Explorer 9, Mozilla Firefox 8.0 o superiors. - Resolució recomanada Suporta 1280×800 o superior

L'accés a la web de ACODA i a la informació continguda comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d'aquest avís si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que s'ofereixen des de la web de ACODA.

L'usuari, per mitjà de les diferents àrees que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació, utilitzar una sèrie d'aplicacions, adreçar sol·licituds o comunicacions.

La informació continguda en aquesta web ha estat elaborada i supervisada pels serveis de ACODA. La bústia de contacte de la web té caràcter merament informatiu, sense que, en cap cas, puguin derivar-se responsabilitats jurídiques vinculants en cas de resposta.

Política de privacitat

Protecció de dades personals

De conformitat amb la llei 15/2003 del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s'informa que totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat. Les dades de caràcter personal que faciliti l'usuari a través de les pàgines queden enregistrades en un fitxer amb la finalitat estadística i del qual ACODA n'és responsable. La introducció i el registre de dades personals per part de l'usuari implica l'acceptació i l'autorització expressa a ACODA per recollir, incorporar als fitxers respectius i tractar aquestes dades personals i conservar-les per un període de 5 anys. Les dades personals recollides només seran tractades i/o cedides amb la finalitat expressada i sempre amb el consentiment de l'usuari. En tot cas, l'usuari podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació mitjançant correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Tant el responsable del tractament com els qui intervinguin en qualsevol fase del tractament, a l'empara de l'autorització conferida per l'usuari, es comprometen expressament a adoptar els nivells de protecció i les mesures necessàries de tipus tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal n'evitin l'alteració, el mal ús, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

Recollida de dades estadístiques

Únicament, amb la finalitat d'oferir-li un millor servei a través d'aquesta pàgina i amb l'objectiu de facilitar el seu ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, nombre de visites, així com l'activitat i freqüència d'utilització dels usuaris. Aquestes dades s'utilitzen amb l'exclusiva finalitat d'obtenir informació estadística anònima sobre l'ús del lloc web o per controlar-ne el concret funcionament tècnic i es cancel·len immediatament desprès de la seva elaboració.

En cap cas s'utilitzen galetes (cookies) per a l'adquisició de dades personals identificatives de l'usuari ni s'enregistren les seves adreces IP.

Aquesta política de privacitat és d'aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d'enllaços a d'altres pàgines web.

Política d'ús

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

ACODA no és responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi, no es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'ella.

Només està autoritzat l'ús personal de les imatges i arxius que es poden descarregar de la web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts. Aquesta política de privacitat és d'aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d'enllaços a d'altres pàgines web.

 

Associació de Contractistes d'Andorra

Carrer Prat de la Creu, 59-65, Escala D 3r

AD500 Andorra la Vella

Tel.+376 800 020

Fax +376 800 024

e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.