Web Gestió
dins Legal
Vist: 2434

Termes i condicions de venda dels cursos de formació

MODALITAT DE COMANDA I PREU

Els clients i usuaris tenen la possibilitat de realitzar tots les seves comandes des de la pàgina d'Internet: www.acoda.ad. Cada usuari, client o associat de L’Associació de Contractistes d'Obres d'Andorra es declara amb plena capacitat legal per comprar, contractar i utilitzar targetes de crèdit i comptes de Paypal, i que les mateixes tenen fons suficients per cobrir tots els costos que resulten de la compra de cursos de formació a través d’acoda.ad.

Al marcar la casella “Accepto les condicions legals” durant el procés de compra, l'usuari, client o associat declara que accepta plenament i sense reserves la totalitat dels presents Termes i condicions.

Les dades registrades per acoda.ad constitueixen la prova de les transaccions fetes entre acoda.ad i els usuaris, clients o associats. L’Associació de Contractistes d'Obres d'Andorra confirmarà la seva comanda a través de l'enviament d'un correu electrònic.

La informació contractual es presenta en idioma Català.

En els preus dels nostres productes estan inclosos tots els impostos.

Acoda.ad es reserva el dret a modificar els seus preus en qualsevol moment, però els cursos de formació es facturaran sobre la base de les tarifes en vigor en el moment del registre de les comandes (a reserva de la disponibilitat que hi hagi del curs), llevat d'error tipogràfic manifest.

Les imatges que puguin acompanyar els cursos de formació oferts són merament il·lustratives.

Acoda.ad es reserva el dret a rebutjar una comanda de qualsevol usuari amb el qual tingui un litigi.

DISPONIBILITAT

Acoda.ad farà tot el possible per complaure a tots els seus usuaris, clients i associats en la demanda dels cursos de formació. En cas de no disponibilitat del curs després d'haver-se realitzat la comanda l'usuari serà informat, bé per correu electrònic o bé per telèfon del fet, i se li donarà a triar entre cancel·lar la totalitat de la comanda, o bé la modificació de la mateixa inclòs el seu import econòmic.

En el cas que procedeixi a devolució per l’anul·lació de la comanda o per modificació d'aquesta en els termes que estableix el paràgraf anterior, la rapidesa d'aquesta devolució al compte bancari del client dependrà del tipus de targeta bancària utilitzada en la compra i de les condicions de cada entitat bancària.

PAGAMENT

El pagament de les compres s'efectua per targeta bancària. Les targetes bancàries acceptades són: Visa i MasterCard.
En el cas que el TPV (Terminal Punt de Venda) informés de la denegació de la targeta per qualsevol motiu, es cancel·la automàticament la comanda.

SEGURETAT

Per a la seva seguretat L’Associació de Contractistes d'Obres d'Andorra ha confiat en el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit a una passarel·la de pagaments TPV. Les dades bancàries introduïdes són encriptades i transmeses de forma segura als servidors de l'entitat bancària Crèdit Andorrà i, posteriorment, són verificades amb el banc emissor per evitar possibles fraus i abusos.

Aquest procediment d'introducció de dades està garantit per tecnologies d'encriptació i sistemes de protecció avançats.
Només l'entitat bancària té accés a les dades bancàries vinculades a aquests mitjans de pagament, de manera que L’Associació de Contractistes d'Obres d'Andorra no coneix ni registra aquestes dades durant l'operació de pagament ni en qualsevol altre moment.

LLIURAMENT

La comanda de compra que correspon a la comanda estarà disponible a acoda.ad, una vegada que es confirmi el pagament, a partir de l'emissió del correu electrònic. Aquesta comanda de compra original inclou els impostos.

Acoda.ad informarà a l'usuari del lloc on s’impartirà el curs de formació, havent d'especificar el seu domicili, oficina o centre on es realitzarà, a més del telèfon de contacte per disposar en el cas que hi hagués alguna incidència amb el curs.

L’Associació de Contractistes d'Obres d'Andorra es compromet a efectuar la formació de cada curs en els terminis descrits i establerts en cadascun dels mateixos.

L’Associació de Contractistes d'Obres d'Andorra només realitza formacions a Andorra.

Cada curs de formació es considera efectuat en el moment en que s’hagin impartit totes les seves hores, independentment de si els contractants hi han assistit amb regularitat o no.

Les reserves i reclamacions han d'anar dirigides a L’Associació de Contractistes d'Obres d'Andorra per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

DEVOLUCIÓ

Tots els cursos de formació venuts podran ser retornats durant 7 dies comptats des de la data de comanda, d'acord amb les disposicions de la Llei de Comerç Minorista.

Prèviament, l'usuari, client o associat haurà d'indicar la seva intenció per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L’Associació de Contractistes d'Obres d'Andorra contestarà per mitjà d'un altre correu electrònic especificant les instruccions precises per a la devolució del curs de formació.

Les despeses de devolució aniran a càrrec de L’Associació de Contractistes d'Obres d'Andorra.

El reemborsament en el compte del client com a conseqüència d'aquesta devolució, s'efectuarà en el termini de 7 dies a partir de la resposta afirmativa per part d’acoda.ad.

La devolució no podrà tenir lloc en cap cas si el curs de formació ja hagués començat, independentment de si el client hi ha assistit o no, salvat de justificació per escrit per causa greu.

La devolució dels cursos de formació donarà lloc a un reemborsament igual al preu de compra del curs/os retornat/s.

Tota persona que torni el seu curs de formació rebrà un correu electrònic informant de l'import del seu reemborsament.

GARANTIA

Les garanties i serveis es regiran per la Llei de protecció del consumidor, del 31 de juliol de 1985 (Andorra). D'acord amb aquesta norma, el venedor està obligat a lliurar al consumidor i usuari productes i serveis que siguin conformes amb el contracte, responent davant del seu de qualsevol falta de conformitat. El consumidor i/o usuari té dret a la reparació del producte o servei, a la seva substitució, a la rebaixa del preu o a la resolució del contracte.

RESPONSABILITAT, LITIGIS I LEGISLACIÓ APLICABLE

Acoda.ad no podria considerar-se com responsable de l’incompliment del contracte celebrat en cas de manca de places o força major. En cas de litigi, l'usuari es dirigirà en primera instància a L’Associació de Contractistes d'Obres d'Andorra per obtenir una solució amistosa.

Els Tribunals d'Andorra la Vella (Principat d'Andorra) són els únics competents. S'interpretaran les presents condicions generals de venda en idioma Català i es realitzaran d'acord amb el dret andorrà. Tot desacord que pogués néixer amb motiu de la seva validesa, la seva interpretació o la seva execució es presentarà als Tribunals d'Andorra la Vella, als quals es fa expressament atribució exclusiva de competència.

MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS DE VENDA

acoda.ad es reserva el dret a modificar els Termes i Condicions sense previ avís, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través del mateix com la forma en què aquests semblin presentats o localitzats en els seus servidors.

Aquests canvis seran acceptats per l'usuari cada vegada que faci efectiva una compra en confirmar el pagament a través de la pàgina acoda.ad.

Web Gestió
dins Legal
Vist: 2144

Condicions generals

La compra de serveis mitjançant aquest espai implica l'acceptació de les següents condicions:

dins Legal
Vist: 5332

Avís Legal

www.acoda.ad, és un domini d'Internet de titularitat de l'Associació de Contractistes d'Andorra.

Recomanacions d'accés:

Navegador recomanat Internet Explorer 9, Mozilla Firefox 8.0 o superiors. - Resolució recomanada Suporta 1280×800 o superior

L'accés a la web de ACODA i a la informació continguda comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d'aquest avís si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que s'ofereixen des de la web de ACODA.

L'usuari, per mitjà de les diferents àrees que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació, utilitzar una sèrie d'aplicacions, adreçar sol·licituds o comunicacions.

La informació continguda en aquesta web ha estat elaborada i supervisada pels serveis de ACODA. La bústia de contacte de la web té caràcter merament informatiu, sense que, en cap cas, puguin derivar-se responsabilitats jurídiques vinculants en cas de resposta.

Política de privacitat

Protecció de dades personals

De conformitat amb la llei 15/2003 del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s'informa que totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat. Les dades de caràcter personal que faciliti l'usuari a través de les pàgines queden enregistrades en un fitxer amb la finalitat estadística i del qual ACODA n'és responsable. La introducció i el registre de dades personals per part de l'usuari implica l'acceptació i l'autorització expressa a ACODA per recollir, incorporar als fitxers respectius i tractar aquestes dades personals i conservar-les per un període de 5 anys. Les dades personals recollides només seran tractades i/o cedides amb la finalitat expressada i sempre amb el consentiment de l'usuari. En tot cas, l'usuari podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació mitjançant correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Tant el responsable del tractament com els qui intervinguin en qualsevol fase del tractament, a l'empara de l'autorització conferida per l'usuari, es comprometen expressament a adoptar els nivells de protecció i les mesures necessàries de tipus tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal n'evitin l'alteració, el mal ús, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat.

Recollida de dades estadístiques

Únicament, amb la finalitat d'oferir-li un millor servei a través d'aquesta pàgina i amb l'objectiu de facilitar el seu ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, nombre de visites, així com l'activitat i freqüència d'utilització dels usuaris. Aquestes dades s'utilitzen amb l'exclusiva finalitat d'obtenir informació estadística anònima sobre l'ús del lloc web o per controlar-ne el concret funcionament tècnic i es cancel·len immediatament desprès de la seva elaboració.

En cap cas s'utilitzen galetes (cookies) per a l'adquisició de dades personals identificatives de l'usuari ni s'enregistren les seves adreces IP.

Aquesta política de privacitat és d'aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d'enllaços a d'altres pàgines web.

Política d'ús

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

ACODA no és responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi, no es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'ella.

Només està autoritzat l'ús personal de les imatges i arxius que es poden descarregar de la web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts. Aquesta política de privacitat és d'aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d'enllaços a d'altres pàgines web.

 

Associació de Contractistes d'Andorra

Carrer Prat de la Creu, 59-65, Escala D 3r

AD500 Andorra la Vella

Tel.+376 800 020

Fax +376 800 024

e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.