Assemblea - 16 juny 2011

Assemblea - 16 juny 2011

COMUNICAT

Us comuniquem que ahir dia 16 de juny de 2011, es va dur a terme l'assemblea General Ordinària, de l'Associació de Contractistes d'Obres d'Andorra.

En l'esmentada reunió, es presentaran les accions dutes a terme per l'associació en defensa del sector, i es va analitzar el delicat moment que està passant la construcció al nostre país.

Concretament, en els darrers mesos s'ha treballat intensament, per posar en coneixement de les diferents autoritats del país, les dificultats del sector així, com propostes concretes per reactivar l'activitat.

En aquest sentit, es destaquen les propostes de modificacions legislatives, com la llei del sol, i la llei d'inversions estrangeres, així com altres propostes, com per exemple la difusió i propaganda del decret d'ajudes a la rehabilitació d'habitatges, la proposta d'elaboració d'un plec de bases únic i estàndard per els concursos públics per totes les administracions i parapubliques, i l'establiment d'una normativa en Inspecció Tècnica d'Edificis obligatòria.

Val a dir que des de l'associació també es pretén impulsar la modalitat de concessió administrativa com a eina per generar obra pública.

ACODA

 

Vist: 1851