SDP i Acoda volen destinar fons de la CASS a habitatge

El candidat de Progressistes-SDP a les properes eleccions generals, Josep Roig, acompanyat pel conseller general Víctor Naudi i el president de la formació política, Jaume Bartumeu, es van reunir ahir amb l’Associació de Contractistes d’Obres d’Andorra (Acoda). El president de l’Acoda, Josep Roca Bové, que anava acompanyat del responsable de l’associació, Víctor Filloy, va exposar a la delegació de Progressistes-SDP una sèrie de propostes que estan presentant al conjunt de forces polítiques que es presenten a les pròximes eleccions generals.

Ambdues delegacions van coincidir en la voluntat de tirar endavant una nova regulació d’ordenació de la construcció d’Andorra i a promoure convenis internacionals que promocionin la formació professional dels joves d’Andorra.
La qüestió de l’habitatge, que estarà en el centre de les propostes del programa electoral de Progressistes-SDP, va centrar bona part de la reunió. Josep Roig va manifestar així al president de l’Acoda que comparteix la seva proposta de promoure una política d’inversions de part dels fons de reserves de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) en promocions d’habitatge públic.

Text: bondia.ad
Foto: Progressistes-SDP

Vist: 2141